logga för 11ans spolbil
Vi spolar alla rör med vår spolbil i Linköping

111ans är moderbolaget som grundades 1995 och ingår i en koncern av företag och dotterbolag med olika inriktningar / specialkunskaper. Bland annat så står de bakom de flesta spolbilförgreningarna som du kanske stöter på. Det som sammankopplar alla är det oranga färgen som har blivit vår signum och varumärke.

111ans kom till för att vi såg behovet av specialkompetens i viktiga yrken på lokal nivå, då vi dagligen jobbar till exempel med oförberedda akuta avloppsstopp är det viktigt att snabbt vara på plats hos våra kunder för att minimera följdskador och onödiga kostnader

Vart kommer namnet ifrån?
Namet 111ans kommer från filosofin att bara en kan vara bäst.
111ans spolbil avloppsrensning el & VVS:s mål är att vara nummer ett som marknadsledande inom tre kategorier:

-Avlopp / vatten (VA/VVS),
-El
-Taktvätt / takvård
Därav namnet 1 1 1

Vid starten var 111ans ett enmansföretag som med tiden knutit till sig de bästa personerna med specialkompetens på lokal nivå, i dagsläget är vi ca 25 personer i koncernen med partners, detta inom spolbil, rensa avlopp, taktvätt, grävning, rörmokeri, VVS, VA rörinspektion / filmning mark & fasadvård samt relining,

Vi som jobbar har alla olika bakgrunder med olika specialkompetenser och erfarenheter, vissa av oss har erfarenheter ända tillbaka till 80-talet.

111ans är aktiva i alla städer i
Linköping [ Norrköping [ Mjölby [ Motala [ Finspång [ Söderköping [ Kisa [ Kinda [ Åtvidaberg [ Valdemarsvik [ Ydre [ Boxholm [ Ödeshög [ Östergötland [ Tranås [ Jönköping med omnejd [ Västervik med omnejd [ Vimmerby med omnejd [ Norra Kalmar [ Norra Småland [ Nyköping med omnejd [ Katrineholm med omnejd
Södra Södermanlands län, Sörmlands län

Vår vision är att vara kundens helhetsentreprenör med lokal specialkompetens

Detta ihop med vår längre perspektiv, så blir vårt mål att täcka så många städers behov som möjligt.

Vår styrka har vi sammanfattat i tre ord:

  • Kunskap
  • Tillgänglighet
  • Hängivenhet

Det gör att vi värdesätter våra möten med våra kunder och vi önskar kunna lämna ett positiv avtryck vid alla möten, nämligen en entreprenör som var trevlig, städar upp efter sig och oavsett vad klockan är eller vilken dag på året så kom 111ans för att hjälpa kunden med dennes akuta stopp i avlopp.

Vad har företaget för värdeord?
Vi inom företaget har skapat värdeord utifrån vår interna men även externa kommunikation.
Dessa ord är:

  • Tillgänglighet
  • Nöjd kund
  • Renlighet
  • Ansvar
  • Kvalité och pris på spolbil.

Vi har en medveten miljötänk inom företaget. Vi har nyare bilar med låga utsläpp samt undviker så långt det går att använda alla sorters kemikalier.

Vår åtgärdsprocent på lyckade avklarade jobb är den högsta, detta på grund av vår kompetens hos våra anställda samt senaste tekniken och våra specialverktyg, vi kommer dessutom alltid oavsett vad klockan är på dygnet och vi går inte hem kl. 16 utan vi slutför jobbet. Detta har lett att våra kunder återkommer till oss.

Vad är viktigt för dig när du möter dina kunder? Dels vad som är viktigt som avsändare, t.ex. alltid rena kläder, alltid unna ett socialt moment med kunden osv osv.
Men även vad är viktigt för dig att kunden ska få intryck av just 111ans som företag

För oss på 111ans är det viktigt att du som kund ska känna dig trygg med oss. Vi är alltid rena och fräscha, och vi tar oss alltid tiden med kunden för att komma med tips och idéer. Vi informerar gärna hur ett hushåll kan undvika akuta problem eller för kunna ha låga omkostnader samt sänka slitage på sin fastighet genom att vi exempel har förbyggande inspektioner / besiktningar, filma avlopp, vi har tillgång till cleanwater exempel.
111ans samarbetar även med alla försäkringsbolag och vi är försäkrade med If.

Vi har yrkesbevis / certifikat såsom högtrycksvatten AFS 2006:4 , miljöskydd AFS1994:54 höga höjder, Yrkesbevis för arbete med avloppsanläggningar, arbete på väg.

Ring oss vid behov

Vi löser både akuta stop och jobbar gärna förebyggande

013 4748 111